Un medic de la spitalul Fundeni a amenințat cu pistolul un bărbat în trafic, nervos că acesta a schimbat banda de mers5Foto© antena3.ro

Un medic de la spitalul Fundeni a amenințat cu pistolul un bărbat în trafic, nervos că acesta a schimbat banda de mers

, 9 știri, 129 vizualizări

Miercuri, Secția 7 Poliție a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, a fost amenințat cu un pistol de conducătorul altui vehicul. Cei doi s-au șicat în trafic, iar incidentul s-a petrecut după ce victima ar fi schimbat banda de deplasare. După ce l-a amenințat pe șofer, suspectul, medic primar la secția Chirurgie generală, a intrat în incinta spitalului Fundeni.

„În momentul în care polițiștii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, acesta a încercat să fugă. Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un cuțit, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat Poliția Capitalei. Cel în cauză a fost condus la sediul Secției 7 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

De cealaltă parte, reprezentanții unității medicale au făcut câteva precizări în legătură cu acest eveniment: