Un medic nevaccinat de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-23Foto1Video© adevarul.ro

Un medic nevaccinat de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

, 10 știri, 49 vizualizări

Angajații Spitalului Județean de Urgență Vaslui sunt în doliu, după ce unul dintre colegii lor, medicul oftalmolog Vladimir Ciobanu (67 de ani), s-a infectat cu SARS-CoV-2, iar ulterior a decedat. Medicul era originar din Republica Modova, iar din 2011 lucra la Policlinica din Vaslui.

Zilele trecute, medicul a prezentat simptomele specifice infectării cu noul coronavirus și a intrat în concediu. A plecat în Republica Moldova, unde a decedat. Medicul nu se vaccinase împotriva COVID-19.

„În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate umple golul lăsat în sufletele celor apropiați odată cu pierderea ființei iubite. Cu regret trebuie să anunțăm că ne-a părăsit, cel care a fost medic specialist oftalmolog Ciobanu Vladimir, medic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, este mesajul conducerii spitalului din Vaslui postat pe Facebook.