Un motociclist a fost găsit mort în Parcul Național Ceahlău, după ce a dispărut din mijlocul grupului de prieteni, pe șosea4Foto© stirileprotv.ro

Un motociclist a fost găsit mort în Parcul Național Ceahlău, după ce a dispărut din mijlocul grupului de prieteni, pe șosea

, 7 știri, 45 vizualizări

Sibianul de 35 de ani se afla, marți, într-un grup format din șapte motocicliști, pe drumul dinspre Durău spre Bicaz. Odată ajunși, aceștia au observat că un membru al grupului lipsește și au anunțat autoritățile. Echipe întregi de polițiști, pompieri, jandarmi și salvamontiști au pornit în căutarea bărbatului inclusiv după lăsarea nopții.

După ore întregi de căutare, bărbatul a fost găsit a doua zi fără viață. În urma cercetărilor, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a plonjat în albia pârâului Izvorul Muntelui.

"La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia.