Un nou atac cibernetic asupra Rompetrol. Platforma online Fill & Go Manager a fost atacată de hackeri, accesul fiind limitat© antena3.ro

Un nou atac cibernetic asupra Rompetrol. Platforma online Fill & Go Manager a fost atacată de hackeri, accesul fiind limitat

, 6 știri, 76 vizualizări

“În cursul zilei de ieri, serviciul Fill & Go Manager a înregistrat o serie de disfuncționalități tehnice, pe fondul unui atac cibernetic de tip DDoS (Distributed Denial-of-Service) care a afectat acccesul extern pe platforma companiei Rompetrol Downstream.

Toate sistemele vizate de atac au fost restaurate în cursul serii și s-au luat măsuri suplimentare pentru securizarea și protejarea accesului din partea clienților pe platforma Fill&Go.

Menționăm că nu s-au înregistrat pierderi de informații și nu au fost afectate datele privind conturile clienților (informații confidențiale, limite de alimentare, plăți, etc)”, se arată într-un comunicat dat publicității, marți seară, de Departamentul de Comunicare și Relatii Publice al Grupului KMG International.