Un ″număr tot mai mare″ de obiecte neidentificate au fost raportate pe cer în ultimii 20 de ani! Armata americană, în alertă5Foto© libertatea.ro

Un ″număr tot mai mare″ de obiecte neidentificate au fost raportate pe cer în ultimii 20 de ani! Armata americană, în alertă

, 7 știri, 61 vizualizări

Un ”număr tot mai mare” de obiecte neidentificate a fost raportat pe cer în ultimii 20 de ani, însă multe sunt dincolo de capacitatea guvernului SUA de a explica orginea lor, a declarat marți un responsabil al Pentagonului în fața congresmenilor americani, relatează Afp, citată de Agerpres.

Congresul SUA a organizat marți prima ședință publică privind OZN-urile după mai bine de 50 de ani. În cadrul audierii, doi oficiali militari de la Pentagon au fost chemați în fața unei comisii din Camera Reprezentanților specializată în contraterorism și spionaj pentru a oferi detalii despre eforturile americane de a explica fenomenul OZN-urilor.

"De la începutul anilor 2000, am observat un număr tot mai mare de obiecte neautorizate sau neidentificate", a declarat Scott Bray, director adjunct al serviciului de informații pentru US Navy.