Un polițist din Băile Herculane s-a împușcat accidental, cu propria armă, în timp ce se afla la serviciu6Foto© adevarul.ro

Un polițist din Băile Herculane s-a împușcat accidental, cu propria armă, în timp ce se afla la serviciu

, 10 știri, 13 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin a deschis o anchetă mai puțin obișnuită. Este vorba despre un polițist de la o secție din Băile Herculane care s-a împușcat, accidental, cu arma din dotare, chiar în incinta instituției.

Potrivit comunicatului emis de IPJ Caraș-Severin, agentul s-a împușcat din greșeală în picior cu propria armă, dar se află în afara oricărui pericol, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Incidentul s-a produs miercuri, în jurul prânzului, chiar în sediul poliției din Băile Herculane.

„În jurul orei 13:00, un polițist de la Poliția Stațiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliției, s-a împușcat accidental cu armamentul din dotare, fiind rănit în zona piciorului. În prezent acesta este conștient, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat de urgență la spital” au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.