Un preot din Capitală și soția lui, cadru didactic, au murit după ce casa lor a fost lovită de un fulger5Foto© observatornews.ro

Un preot din Capitală și soția lui, cadru didactic, au murit după ce casa lor a fost lovită de un fulger

, 8 știri, 103 vizualizări

O tragedie a avut loc noaptea trecută, când Capitala a fost lovită de o furtună violentă. Noaptea trecută, și autoritățile au transmis un mesaj Ro-ALERT cetățenilor pentru a le recomanda să nu iasă din casă, iar dacă sunt pe stradă, să se adăpostească. Din cauza descărcărilor electrice, o locuință din sectorul 1 al Capitalei a luat foc, două persoane pierzându-și viețile.

Noaptea trecută, asupra Capitalei s-a dezlănțuit furtuna, iar în urma condițiilor meteorologice nefavorabile, mai multe locuințe au rămas fără electricitate, mai mulți arbori au fost smulși de vântul puternic. Autoritățile au emis, de asemenea, un mesaj Ro-ALERT prin care le-a recomandat oamenilor să nu iasă din casă, iar în condițiile în care s-ar fi aflat afară, să se adăpostească. O locuință din Sectorul 1 a fost cuprinsă de flăcări, după ce a fost lovită de un fulger. Cei doi soți au murit carbonizați în locuință. Este vorba despre preotul Costel Paizan și soția lui.

Anunțul a fost făcut de fostul primar al sectorului, pe rețelele de socializare: ”Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!”.