Un român de 32 de ani a intrat de mai multe ori cu un camion în clădirea Bisericii Penticostale Române din Austria5Foto2Video© realitatea.net

Un român de 32 de ani a intrat de mai multe ori cu un camion în clădirea Bisericii Penticostale Române din Austria

, 5 știri, 42 vizualizări

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, când un român în vârstă de 32 de ani a intrat cu camionul pe care îl conducea, intenționat, într-o biserică penticostală din Austria.

Potrivit autorităților, românul în vârstă de 32 de ani locuiește și lucrează în Austria din anul 2020. Luni după-amiază, aflat la volanul unui camion de 12 tone, el s-a îndreptat spre Biserica Penticostală Elim din orașul Brunn am Gebirge, lângă Viena, și a intrat direct în ea. Apoi a pus camionul în marșarier și a mai lovit de câteva ori biserica, avariind grav fațada, ferestrele și ușile.

Poliția austriacă investighează în prezent daunele materiale și a declarat că biserica este în pericol să se prăbușească. Din fericire, nicio persoană din biserică nu a fost rănită, deși atunci când s-a produs incidentul înăuntru se aflau trei persoane, între care și un preot. În schimb, spune presa austriacă, un pieton care se afla în apropiere ar fi suferit răni ușoare, potrivit aussiedlerbote.