Un șofer beat și drogat a omorât o femeie în Popești Leordeni, după ce a lovit mai mulți oameni și cinci mașini parcate50Foto1Video© realitatea.net

Un șofer beat și drogat a omorât o femeie în Popești Leordeni, după ce a lovit mai mulți oameni și cinci mașini parcate

, 92 știri, 44 vizualizări

Pe 2 septembrie 2023, la ora 08:30, a avut loc un tragic accident de circulație pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, județul Olt. O femeie în vârstă de 45 de ani a pierdut viața în urma coliziunii dintre două autoturisme. Fiul ei, un tânăr de 19 ani din Balș, era la volan și a fost depistat pozitiv pentru o substanță psihoactivă, T1B THC.

Conform rapoartelor poliției, tânărul de 19 ani a încercat să depășească și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un bărbat de 27 de ani. Alte patru persoane, cu răni multiple, au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Echipele de la Biroul Rutier Slatina s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru investigații. Inițial, s-a constatat că accidentul a implicat două mașini și un pieton. Amândoi șoferii au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. În schimb, testul pentru substanțe psihoactive a fost pozitiv doar pentru tânărul de 19 ani.