Un șofer de ambulanță băut a provocat un accident grav, pe un bulevard din București6Foto© cancan.ro

Un șofer de ambulanță băut a provocat un accident grav, pe un bulevard din București

, 6 știri, 23 vizualizări

Caz tulburător în Capitală! Un șofer de ambulanță a provocat un accident grav pe Calea Dorobanți. Bărbatul se afla în misiune, iar oamenii legii au descoperit că era în stare de ebrietate. La audieri, el a povestit că se certase cu soția înainte de a pleca de acasă și din acest motiv a consumat alcool. De asemenea, a oferit și o altă explicație surprinzătoare.

Șoferul de ambulanță, aflat sub influența alcoolului, a lovit un pieton care traversa neregulamentar pe Calea Dorobanți din Capitală. Victima, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca. Acesta a suferit un stop cardio-respirator și se află acum în stare gravă, sub supravegherea medicilor.

Un șofer de ambulanță băut a provocat un accident grav, în timp ce se afla în misiune. Bărbatul a lovit un pieton care traversa neregulamentar. Inițial, victima a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală cu răni ușoare. Ulterior, starea lui s-a agravat, după ce a suferit un stop cardio-respirator.