Un șofer român de TIR a devenit erou în Italia, după ce a salvat o fetiță de la moarte. Mesajul cutremurător al mamei copilei10Foto2Video© stirileprotv.ro

Un șofer român de TIR a devenit erou în Italia, după ce a salvat o fetiță de la moarte. Mesajul cutremurător al mamei copilei

, 11 știri, 118 vizualizări

Adi Rusu a devenit erou pentru o familie de conaționali. Bărbatul a sărit în fața unei mașini pentru a salva o fetiță. „Suntem familia Băcăoan și după multele căutări și foarte multe îndrumări din partea prietenilor și colegilor soțului meu am reușit și noi să intrăm în curtea dumneavoastră… Suntem din Adjud, Vrancea, dar stabiliți în Italia (loc. Castel San Giovanni, provincia Piacenza) unde avem o mică afacere (Bar-Trattoria).

(...) Ieri, în jurul orelor 15:00, în fața barului s-a oprit această minune de om. A intrat în bar, a comandat un dublu espresso și trei pachete de țigări, bineînțeles că a plătit. Eram în bar cu soțul și fetița. La un moment dat, cu activitatea aferentă, fetița nu mai era lângă mine și văzând ușa larg deschisă de la bar m-am gândit că e cu taică-su pe afară. De unde??? Apoi, deodată, se aude un zgomot asurzitor de mașină care demarează în trombă, ceva puternic, se auzea zgomotul specific vitezei excesive".

Femeia povestește că bărbatul "pur și simplu s-a aruncat în aer, a plonjat prinzându-mi fetița care era în stradă, după care, tot de-a rostogolul, până în partea cealaltă a drumului. Am înlemnit!!! Am ieșit urlând din bar, imediat ajunsese și soțul.