Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o autospecială de pompieri. În trecut a vrut să se sinucidă3Foto© stirileprotv.ro

Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-o autospecială de pompieri. În trecut a vrut să se sinucidă

, 4 știri, 35 vizualizări

Un tânăr și-a pierdut viața, în cursul zilei de astăzi, într-un grav accident de mașină. Din primele informații, acesta s-a izbit puternic de o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, în timp ce se deplasa pe direcția Smeeni, către Buzău. Tânărul avea doar 24 de ani.

Trei pompieri au fost răniți, iar un tânăr și-a pierdut viața, în urma unui grav accident rutier care s-a produs în localitatea Țintești, din județul Buzău, realatează observatornew.ro. Din primele date de la fața locului reiese că tânărul avea doar 24 de ani și în cursul acestei dimineți, acesta a furat mașina unui bun prieten, pentru a se deplasa spre Buzău, din direcția Smeeni. Șoferul de doar 24 de ani a intrat frontal în mașina de pompieri, care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din aceeași localitate.

Din nefericire, tânărul și-a pierdut viața pe loc, iar în urma impactului trei pompieri care se întorceau dintr-o misiune au fost rănți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Persoanele rănite au vârste cuprinse între 23 și 38 de ani.