Un tânăr de 19 ani, din județul Vaslui, a murit într-un accident rutier, iar verișoara lui este în comă. Greșeala care l-a costat viața9Foto© libertatea.ro

Un tânăr de 19 ani, din județul Vaslui, a murit într-un accident rutier, iar verișoara lui este în comă. Greșeala care l-a costat viața

, 9 știri, 25 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit duminică dimineață, în jurul orei 04.00, într-un accident petrecut la Bârlad, iar verișoara lui, o fată de 18 ani, care tocmai avusese banchetul, se află în comă la spital. Băiatul venise cu mașina să o ia fata acasă de la restaurant, însă, la plecare, când a ieșit pe Drumul European 581, nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de un autoturism marca Audi, relatează Vremea Nouă.

În mașina care a spulberat autoturismul condus de tânărul de 19 ani se aflau șapte persoane. La fața locului au fost mobilizate forțe importante de prim-ajutor: trei ambulanțe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean de la Vaslui și Bârlad, coordonate de doi medici.

În urma impactului fost înregistrate nouă victime, cu vârste între 14 și 22 de ani. Conform SAJ Vaslui, tânărul de 19 ani a fost găsit încarcerat și se afla în stop cardiorespirator. Deși au început imediat manevrele de resuscitare, viața tânărului nu a mai putut fi salvată, fiind ulterior declarat decedat.