Un tânăr de 28 de ani, atacat de o ursoaică în timp ce își căuta un animal rătăcit prin pădure, în Maramureș5Foto© stirileprotv.ro

Un tânăr de 28 de ani, atacat de o ursoaică în timp ce își căuta un animal rătăcit prin pădure, în Maramureș

, 7 știri, 30 vizualizări

„Apelul venit prin 112 de la un aparținător a solicitat ajutor de urgență pentru un tânăr din Ieud, aflat în pădure care căutându-și un animal rătăcit ar fi fost surprins de o ursoaică cu pui și care ulterior l-a atacat, rănindu-l. (…) Tânărul de 28 ani a fost găsit cu răni, care însă nu îi pun în pericol viața. I-a fost acordat primul ajutor de către echipele de salvatori și va fi coborât până în locul în care autospeciala SMURD a avut acces, de unde va fi preluat și transportat la unitatea medicală pentru investigații și tratament”, a spus Dan Benga.

Conform sursei citate, la căutarea și recuperarea tânărului atacat de ursoaică au participat o echipă a Salvamont Maramureș, echipajul SMURD din orașul Bogdan Vodă, cu un echipaj al Poliției Naționale, precum și localnici alertați de familia tânărului.

Un urs a fost semnalat la Slănic Moldova de o familie din Galați O familie din Galați a sunat, sâmbătă, la 112 și a anunțat că s-a întâlnit cu trei urși, pe traseul „300 de scări” din stațiunea Slănic Moldova, a anunțat Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bacău, potrivit Pro Tv.