Un voluntar italian stabilit în România a accidentat mortal un bărbat și a părăsit locul accidentului6Foto© realitatea.net

Un voluntar italian stabilit în România a accidentat mortal un bărbat și a părăsit locul accidentului

, 6 știri, 20 vizualizări

Un cunoscut voluntar italian SMURD și Salvamont, stabilit în Maramureș, a accidentat mortal un bărbat în localitatea Lăpușel și a părăsit locul faptei. El spune că s-a întors de două ori, dar nu a văzut victima, astfel că a plecat.

Accidentul a avut loc azi noapte, pe DN 1C, în localitătea Lăpușel, Maramureș. Deși lucra de mulți ani ca voluntar și era în echipa de salvatori ai Salvamont, după producerea accdientului, el a părăsit locul faptei, în loc să acorde primul ajutor victimei, care era un bărbat de 47 de ani.

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C, în localitatea Lăpușel. Deplasați la fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 47 de ani, din Lăpușel, care se deplasa în calitate de pieton, a fost accidentat mortal de către un autoturism, care se deplasa înspre municipiul Baia Mare”, transmite IPJ Maramureș.