Urmărită de polițiști, o șoferiță băută și sub influența drogurilor s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad6Foto© antena3.ro

Urmărită de polițiști, o șoferiță băută și sub influența drogurilor s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad

, 10 știri, 61 vizualizări

O șoferiță care ar fi condus sub influența alcoolului și a drogurilor s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad, marți dimineață, în timp ce era urmărită de polițiști pentru că nu a oprit la semnalele acestora.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, femeia a fost observată că circula „haotic” în zona centrală a orașului, iar polițiștii au pornit în urmărirea acesteia pentru că nu a oprit la semnale.

Femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei și substanțelor consumate, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. Totodată, femeia a fost amendată cu 2.640 de lei, pentru circulație pe contrasens, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului, depășirea liniei continue, conducere agresivă și lipsa centurii de siguranță.