USR, replică pentru Iohannis: Încetați cu fake news-ul ăsta, nu am abandonat guvernarea3Foto© euractiv.ro

USR, replică pentru Iohannis: Încetați cu fake news-ul ăsta, nu am abandonat guvernarea

, 10 știri, 18 vizualizări

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a reacționat dur, joi, după discursul președintelui Klaus Iohannis în care a criticat USR că a abandonat guvernarea: „Încetați cu fake news-ul ăsta: USR nu a abandonat guvernarea. USR a fost exclus de la guvernare. Vreți reformă sau vreți să mai dați o șansă PSD?”, a scris Ionuț Moșteanu pe Facbook.

„USR s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea din motive de ei știute”, spune președintele Klaus Iohannis. Domnule Iohannis, atunci când USR PLUS a cerut reforme, ați fost printre primii care v-ați opus. Reformă însemna transparența și prioritizarea vârstnicilor pentru vaccinare, așa cum a luptat Vlad Voiculescu să se întâmple. L-ați oprit. În România “matură și responsabilă”, securiștii trebuiau vaccinați în centre ascunse, înaintea bătrânilor. Vlad Voiculescu a arătat asta și a fost demis”, a scris Ionuț Moșteanu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Reacția acestuia vine după ce, joi, într-un discurs Klaus Iohannis a criticat dur USR pentru ieșirea de la guvernare: „USR care s-a dat mare partid reformist a abandonat guvernarea la un moment dat din motive de ei știute.”. Totodată, șeful statului a criticat USR că a semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.