Vacanță de coșmar în Dubai pentru turiștii români: Un accident grav lasă un medic în comă și altul în sala de operații4Foto© puterea.ro

Vacanță de coșmar în Dubai pentru turiștii români: Un accident grav lasă un medic în comă și altul în sala de operații

, 5 știri, 34 vizualizări

Două familii de medici, una din Vaslui și una din Buzău, au avut parte de o tragedie în timpul unei excursii în Dubai, după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident rutier. Vacanța de vis în Dubai pentru două familii de medici români s-a transformat în coșmar, în urma unui tragic accident rutier. Cei doi medici, dr. Simona Dascălu din Vaslui și soții Cosmin și Andreea Ursăchescu din Buzău, se aflau într-un autocar, împreună cu copiii lor, când au fost izbiți în plin de un camion, provocând rănirea gravă a celor trei specialiști în medicină.

În urma impactului devastator, autocarul s-a răsturnat în afara șoselei, iar medicii și familiile lor au fost grav afectați. Dr. Simona Dascălu, o medică foarte apreciată în Vaslui, a suferit multiple traumatisme, fiind transportată de urgență la spital, unde medicii au fost nevoiți să îi înlăture splina și să trateze un traumatism cranio-cerebral sever. Starea sa este gravă, dar stabilă în prezent.

În cazul familiei Ursăchescu din Buzău, dr. Cosmin Ursăchescu se află în comă în urma accidentului. Cunoscutul medic orelist a fost operat de urgență din cauza hemoragiei craniene, dar starea sa rămâne critică. Soția sa, dr. Andreea Ursăchescu, medic gastroenterolog, a suferit și ea multiple traumatisme, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Fiica celor doi medici a scăpat miraculos nevătămată.