Vacanță prelungită pentru mulți români la începutul lunii viitoare© cotidianul.ro

Vacanță prelungită pentru mulți români la începutul lunii viitoare

, 5 știri, 25 vizualizări

Potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, zeci de mii de români se vor îndrepta spre stațiunile de pe litoralul românesc, unde hotelierii au pregătit programe și pachete speciale, care să mulțumească cele două categorii principale de turiști ce se vor afla la mare în această perioadă: tinerii dornici să se distreze și familiile care vor să petreacă sărbătorile pascale pe litoral.

„Apropierea celor două sărbători are un impact pozitiv asupra rezervărilor pe litoralul românesc. În plus, dat fiind că Paștele se sărbătorește în luna mai, ne așteptăm la temperaturi mai ridicate, ceea ce îi determină pe mulți români să se îndrepte spre mare. În al doilea rând, hotelierii au ținut cont de specificul fiecărei sărbători și au creat pachete dedicate, care să satisfacă dorințele turiștilor, atât ale celor care vin pentru distracție, cât și pe ale celor care vor să se relaxeze împreună cu familia", afirmă Ionuț Nedea, CEO al turoperator-ului menționat.

Un alt efect al apropierii celor două sărbători este și faptul că cei mai mulți turiști care și-au rezervat deja pachetul au optat pentru sejururi mai lungi decât în alți ani, media fiind de 3,4 nopți.