Val de perchezitii in dosarul crimei din cabinetul stomatologic din Braila7Foto1Video© romaniatv.net

Val de perchezitii in dosarul crimei din cabinetul stomatologic din Braila

, 11 știri, 30 vizualizări

Polițiștii fac percheziții de amploare în Brăila și Galați în dosarul crimei care a avut loc într-un cabinet de stomatologie. Autorățile au percheziționat locuințele principalului suspect, a mamei și soacrei acestuia. Potrivit surselor, oamenii legii caută haine sau bunuri care au legătură cu uciderea medicului stomatolog.

Soțul doctoriței Marina Gavril a fost cel care a făcut descoperirea macabră marți, 16 iulie. S-a panicat atunci când a văzut că soția lui întârzie, astfel că a mers să verifice la cabinet și a găsit-o pe partenera sa de viață fără suflare în camera de sterilizare. Imediat a anunțat polițiștii iar ancheta a început, potrivit Jurnalul de Brăila.

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, medicul stomatolog ucis cu multiple lovituri de cuțit, trăia, de câteva luni, sub teroare, pe fondul unui conflict cu mai multe persoane, potrivit sursei citate. Pentru că ar fi primit constant amenințări cu moartea, medicul a făcut demersuri pentru obținerea unui permis portarmă, în posesia căruia ar fi și intrat, iar următorul pas era să își cumpere un pistol. Nu a mai reușit, însă, pentru că avea să fie ucisă cu sălbăticie curând.