Vara fotbalului Kaizen Gaming este aici!6Foto© hotnews.ro

Vara fotbalului Kaizen Gaming este aici!

, 9 știri, 19 vizualizări

​În această vară, Kaizen Gaming, una dintre cele mai importante companii GameTech din lume, aduce fotbalul mai aproape de fani ca niciodată. Prin intermediul brandului internațional al Kaizen Gaming, Betano, compania sponsorizează atât UEFA EURO 2024™️, cât și CONMEBOL Copa AméricaAméricaAmérica™️ 2024.

Cele două sponsorizări marchează un succes fără precedent pentru Kaizen Gaming, Betano devenind primul brand de gaming și pariuri sportive online care susține ambele competiții. De asemenea, din poziția primei companii GameTech care a devenit partener oficial al FIFA în timpul Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, noile sponsorizări se bazează pe trendul câștigător al Betano, marcând un adevărat hat-trick.

Având în vedere reputația Betano ca brand de prim rang în domeniul pariurilor sportive digitale și al jocurilor de noroc, renumit pentru experiențele inovatoare, tehnologia avansată și angajamentul față de jocul responsabil, aceste sponsorizări prestigioase subliniază dedicarea companiei față de industria fotbalului. Ele reflectă principiile care definesc activitatea Kaizen Gaming, dar evidențiază și valorile comune ale tuturor organizațiilor implicate.