Veolia Apă Servicii a achiziționat compania Vital Blue Aqua – operatorul serviciilor de apă și canalizare pentru orașul Popești Leordeni© romanialibera.ro

Veolia Apă Servicii a achiziționat compania Vital Blue Aqua – operatorul serviciilor de apă și canalizare pentru orașul Popești Leordeni

, 5 știri, 13 vizualizări

Veolia Apă Servicii (VAS), membră a grupului Veolia în România, a achiziționat Vital Blue Aqua, furnizorul local al serviciului de alimentare cu apă și de canalizare pentru orașul Popești Leordeni.

Administrând o rețea de distribuție de cca. 120 km (55 km rețea distribuție apă potabilă, respectiv 65 km rețea canalizare), serviciul de apă și canalizare în orașul Popești Leordeni este furnizat către 35.000 de consumatori.

„Ritmul accelerat de dezvoltare al localității, precum și posiblitatea Veolia, ca investitor, de a ține ritmul cu evoluția nevoilor locale din punct de vedere al infrastructurii de apă și canalizare, au fost argumentele de bază care au dus la realizarea acestei tranzacții”, a declarat domnul Mădălin Mihailovici, CEO Veolia pentru România.