Victor Ciutacu, paralele în campania mai puțin inspirată a lui Cătălin Cîrstoiu9Foto© romanialibera.ro

Victor Ciutacu, paralele în campania mai puțin inspirată a lui Cătălin Cîrstoiu

, 13 știri, 10 vizualizări

„Vreau să fiu convins că metroul este o soluție fiabilă, am văzut singur că timpii de deplasare sunt mult mai scurți așa că fac acest demers în mod evident, dincolo de pozele frumoase pe care le aveți din metrou, în sensul de a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraș și asta este cel mai important. Eu pacienții nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relație directă cu ei și asta și vreau să fac dacă m-am angajat în acest demers”, spune Cătălin Cîrstoiu.

El afirmă că a mers de două ori cu metroul în această săptămână.

„Înainte de săptămâna aceasta, am fost cu metroul de la Străulești până la Gara de Nord, și înapoi, am fost cu copilul. Am mers și cu tramvalul 45 tot cu copilul. Eu încerc să îmi cresc copilul normal, iar dacă m-am angajat în demersul de a face ordine în oraș și de a însănătoși orașul, cred că trebuie să promovez în primul rând eu asta.

(...) Oamenii sunt foarte frumoși, care merg cu mijloacele de transport în comun, iar părerea mea este că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat, asta e cheia.

Un om care a demonstrat că poate
Marcel Ciolacu,
Marcel Ciolacu, despre Primaria Capitalei: ,,Parerea mea este ca va…