Violeta Alexandru: Nu se va reface coaliția. S-a terminat. Pare că România va fi aruncată în brațele populiștilor5Foto© stirileprotv.ro

Violeta Alexandru: Nu se va reface coaliția. S-a terminat. Pare că România va fi aruncată în brațele populiștilor

, 7 știri, 51 vizualizări

Ea precizează că PNL nu va mai punea impune niciun fel de reforme, pentru că nu mai există un sprijin solid în Parlament, după cât a fost atacat USR și că țara va fi aruncată în brațele populiștilor, conform News.ro.

”Acum, sincer, chiar doriți să ne păcălim singuri, să ne amăgim? Avem timp? E momentul, cu ambulanțele transportând bolnavii și staționând cu orele în curtea spitalelor ca să se elibereze un loc pentru internare, să analizăm când i-a trimis D. Cioloș SMS-ul lui F. Cîțu și ce i-o fi răspuns acesta, dacă i-a răspuns?

Groaznic trebuie să fie pentru un doctor să decidă pe cine internează și pe cine nu, în condițiile în care nu mai sunt locuri. Deja întreținerea e mai scumpă și nici nu am intrat în iarnă. Și noi când ne certăm când nu ne vorbim, împingem lucrurile spre variante groaznice, avem orgolii. Putem să cerem la nesfârșit public fără orgolii.