Vizita lui Klaus Iohannis în Letonia, amânată după ce președintele leton s-a infectat cu coronavirus. Șeful statului, testat negativ6Foto© euractiv.ro

Vizita lui Klaus Iohannis în Letonia, amânată după ce președintele leton s-a infectat cu coronavirus. Șeful statului, testat negativ

, 19 știri, 45 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis trebuia să facă o vizită în Letonia vineri și sâmbătă. Vizita sa a fost amânată după ce omologul său leton, Egils Levits, a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează Administrația Prezidențială, potrivit Agepres. Klaus Iohannis a fost testat negativ.

Klaus Iohannis a intrat în contact cu președintele leton, la Forumul de la Malmö, în Suedia, dedicat Comemorării Holocaustului și Combaterii Antisemitismului.

"Vizita oficială a președintelui României, Klaus Iohannis, în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15 - 16 octombrie, a fost amânată, având în vedere faptul că președintele Letoniei a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV2", precizează Administrația Prezidențială, adăugând că Iohannis a fost testat, cu rezultat negativ.