Vor fi lacrimi de bucurie! Declarațiile lui Florin Răducioiu înainte de meciul de retragere al Generației de Aur14Foto© sport.ro

Vor fi lacrimi de bucurie! Declarațiile lui Florin Răducioiu înainte de meciul de retragere al Generației de Aur

, 19 știri, 23 vizualizări

"Vor fi lacrimi de bucurie pentru că meciul în sine este un omagiu care ni se aduce de către suporteri, care vor veni în număr mare. Va fi o manifestare de recunoștință, admirație și respect față de ce am reprezentat noi pentru țară. Eu sunt copleșit... mai ales că și noile generații au un mare respect față de noi. Asta înseamnă că lăsăm ceva în urmă. Merităm acest meci de adio, ca să spun așa, pentru că nu mai suntem tineri", a precizat Răducioiu.

"Pentru mine a fost și rămâne o mândrie și un mare privilegiu că am făcut parte din această generație. Pentru că în acea perioadă de la echipa națională am legat prietenii pentru toată viața. Iar ăsta este cel mai important lucru. A contat foarte mult că ne-am completat foarte bine și că aveam curaj... nu aveam teamă indiferent cine era adversarul. Ce am trăit noi este o lecție de viață, iar cei tineri au foarte multe de învățat. Iar noi am încercat și încercăm să transmitem acest mesaj. Să fim niște modele prin tot ceea ce am făcut", a explicat fostul mijlocaș.

Fostul internațional Marius Lăcătuș a menționat la rândul său că își dorește să ajungă în situația de a marca în meciul din această seară.