Vremea 23 aprilie 2023. Temperaturi maxime de 22 de grade Celsius. Șanse de ploi cu descărcări electrice în a doua parte a zilei2Foto© observatornews.ro

Vremea 23 aprilie 2023. Temperaturi maxime de 22 de grade Celsius. Șanse de ploi cu descărcări electrice în a doua parte a zilei

, 5 știri, 31 vizualizări

Valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul mediilor climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special în a doua parte a zilei; vor fi averse, pe alocuri însoțite și de descărcări electrice în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță, ninsoare sau măzăriche. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului, dar și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Izolat vor fi condiții de ceață.