Wizz Air anunță zboruri de la 14,99 euro pe rutele suspendate de Aeroitalia către România4Foto© observatornews.ro

Wizz Air anunță zboruri de la 14,99 euro pe rutele suspendate de Aeroitalia către România

, 5 știri, 23 vizualizări

Astfel, de la Roma Fiumicino către Bacău tarifele sunt de 24,99 euro, de la Bacău către Bergamo Orio al Serio - 14,99 euro, iar de la București către Roma Fiumicino - 24,99 euro.

Călătorii pot profita de tarifele speciale Wizz Air pe aceste rute între 4 și 30 noiembrie, inclusiv. Tarifele speciale sunt în funcție de disponibilitate pentru fiecare zbor. Pasagerii pot face rezervări prin intermediul unei pagini dedicate de pe site-ul oficial al Wizz Air.

"În urma suspendării bruște a serviciilor Aeroitalia către România de la două huburi importante precum Roma și Bergamo, Wizz Air intervine din nou ca o soluție pentru călătorii ale căror planuri au fost perturbate de aceste anulări. România este o destinație cheie pentru călători, iar obiectivul nostru este să ne asigurăm că pasagerii afectați de suspendarea rutelor Aeroitalia își pot menține planurile importante de călătorie în această perioadă marcată de o cerere ridicată", a declarat Janos Pal, Head of Revenue Optimization în cadrul Wizz Air, în comunicatul citat.