Zanni a dezvăluit propunerea pe care Ana Porgras i-a făcut-o la Survivor: „Mi-a propus să jucăm un joc”3Foto© libertatea.ro

Zanni a dezvăluit propunerea pe care Ana Porgras i-a făcut-o la Survivor: „Mi-a propus să jucăm un joc”

, 4 știri, 17 vizualizări

Câștigătorul Survivor All Stars, Zanni, a oferit detalii surprinzătoare din culisele competiției într-un interviu acordat revistei VIVA!. Întors din Republica Dominicană, Zanni a dezvăluit propunerea neașteptată pe care i-a făcut-o Ana Porgras în cadrul emisiunii.

În interviu, Zanni a mărturisit că Ana Porgras, fosta gimnastă, i-a propus să joace un joc în fața camerelor de filmat, în care să se prefacă amândoi că sunt în relații bune, deși, în realitate, erau certați. Zanni a acceptat propunerea, dorind să păstreze o aparență pozitivă pentru public.

De asemenea, Zanni a clarificat speculațiile legate de presupusul triunghi amoros dintre el, Ana Porgras și Alexandra Duli. Câștigătorul Survivor a subliniat că nu a avut niciodată de ales între cele două fete, menționând că totul a fost doar un joc pentru el și nu a existat o relație romantică reală cu niciuna dintre ele.