Zeci de pasageri Wizz Air nu au mai avut loc în avion la București – „Sunt pe drumuri, am și oul la mine”2Foto© cancan.ro

Zeci de pasageri Wizz Air nu au mai avut loc în avion la București – „Sunt pe drumuri, am și oul la mine”

, 4 știri, 45 vizualizări

Aproape 200 de oameni aveau programat, pentru prima zi de Paște, zborul spre Germania, cu o cursă Wizz Air. Un adevărat scandal s-a iscat pe Aeroportul din Otopeni după ce 60 dintre pasageri au rămas, însă, la sol, din lipsă de locuri.

Cei mai mulți își făcuseră planuri de Paște – aveau cazări cumpărate, planuri cu familia. Din cauza haosului creat de companie, oamenii spun că și-au stricat sărbătorile. “Sunt pe drumuri, am și oul la mine. Mi-am luat și oul să ciocnesc în avion și n- am apucat să urc”, spune un bărbat, potrivit Digi24.

Wizz Air neagă că s-ar fi vândut mai multe bilete decât capacitatea avionului. Reprezentanții companiei spun că cei 60 de pasageri au rămas pe dinafară, după ce aeronava a fost schimbată cu una mai mică, din motive tehnice. “Wizz Air își cere scuze clienților afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea sa principală.”, a transmis compania.