Ziua decisivă pentru calificarea în semifinalele Ligii Europa și Conference League13Foto1Video© onlinesport.ro

Ziua decisivă pentru calificarea în semifinalele Ligii Europa și Conference League

, 18 știri, 15 vizualizări

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 30% pentru un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Modul Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Din oferta Betano de joi 18 aprilie am ales opt meciuri de fotbal din sferturile de finală din Liga Europa și Conference League, și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Modul Multiplu, în cazul acesta de 30%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.