Zona Eroii Revoluției, nod intermodal de transport public, a devenit cel mai nou și mai modern reper urban din București4Foto© hotnews.ro

Zona Eroii Revoluției, nod intermodal de transport public, a devenit cel mai nou și mai modern reper urban din București

, 5 știri, 15 vizualizări

Alături de aceste lucrări specifice ancorării infrastructurii rutiere din zonă în realitatea cotidiană a anului 2024, Sectorul 4 va da în folosință, începând cu data de 10 iunie a.c., și pasajul pietonal subteran Eroii Revoluției, obiectiv început în urmă cu 14 ani și, ulterior, abandonat până la momentul luării în administrare de către Sectorul 4, când se afla la un pas de prăbușire.

„Situația intersecției Eroii Revoluției era una extrem de precară, iar lucrările inițiate acum 12 ani erau abandonate. Am preluat acest proiect de la Consiliul General al Municipiului București și astăzi, acest nod intermodal important, care face legătura între stația de metrou și stația de tramvai de la Eroii Revoluției, este gata.

De asemenea, peste 7 ani, va fi conectat și la stația de metrou Eroii Revoluției 2, parte componentă a liniei M4. Modernizarea a avut două componente principale: infrastructură și estetică. La nivel de infrastructură, circulația este îmbunătățită substanțial. S-a intervenit pe toate străzile adiacente, iar zona este mai bine organizată.