2Performant, companie românească de tehnologie, anunță intenția de a se lista la bursă în a doua parte a anului3Foto© money.ro

2Performant, companie românească de tehnologie, anunță intenția de a se lista la bursă în a doua parte a anului

, 6 știri, 90 vizualizări

2Performant, companie românească de tehnologie specializată în comerț online și marketing digital, și-a anun­țat intenția de listare pe piața AeRO a Bursei de Valori BucureștiBucureștiBucurești în a doua jumătate a anului 2020, iar Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri pe piața românească de capital, a fost ales pentru intermediere.

Bogdan Aron, CFO și partener 2Performant, spune că listarea tehnică la BVB face parte din obiectivele companiei de a continua dezvoltarea și de a capta cât mai mult din creș­te­rea comerțului online. „În ultimii ani compania 2Perfor­mant a făcut pași im­por­tanți în direcția listării la Bursă.

Au existat multiple runde de finan­țare care au permis investiții importante în dezvoltarea pro­priei tehnologii, am fost una dintre companiile câști­gă­toare ale primei ediții «Made in Romania», program al Bursei de Valori București, o experiență extraordinară pentru noi și totodată primul contact pe care l-am avut cu piața de capital“, spune Bogdan Aron.