30 de ani de vechime, condiție de angajare ca femeie de serviciu la Liceul de Arte din Alba Iulia3Foto© businessmagazin.ro

30 de ani de vechime, condiție de angajare ca femeie de serviciu la Liceul de Arte din Alba Iulia

, 5 știri, 25 vizualizări

Conducerea Liceului de Arte „Regina Maria" din Alba Iulia a scos la concurs un post de îngrijitor clădiri, iar între condițiile impuse pentru cei ce se înscriu se află și cea de „vechime în muncă – 30 de ani". Potrivit directorului instituției de învățământ, Ioan Chiciudean, condiția a fost impusă deoarece munca pe care trebuie să o faca persoana care se va angaja, necesită o experiență îndelungată.

„Dacă ați fost într-o școală și ați văzut cum sunt clasele, cu număr efectiv de elevi între 27 și 34 de elevi, gândiți-vă că o femeie de serviciu trebuie să stea tot timpul pe holurile acelei școli, iar când se eliberează fiecare clasă trebuie curățată, gunoiul trebuie colectat selectiv și dus la pubele, băile trebuie spălate din oră în oră și dezinfectate.

Este nevoie ca persoana care va face acest lucru să aibă o experiență mai mare. Eu nu știu dacă s-a greșit cu ceva. Dacă nu se înscrie nimeni la concurs până în data de 12 octombrie, o să revenim și o să reducem perioada de vechime", a declarat Ioan Chiciudean, potrivit Mediafax.