Un cunoscut actor din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Bărbatul susține că „totul a fost consimțit”5Foto© stirileprotv.ro

Un cunoscut actor din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Bărbatul susține că „totul a fost consimțit”

, 6 știri, 3 vizualizări

În vara anului 2022, actorul de la Teatrul Regina Maria din Oradea ar fi violat o colegă, în apartamentul ei, după o petrecere. În urma reclamației, actorul a și fost reținut, în data de 3 iulie, pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu a fost plasat sub control judiciar, cu interdicția de a se apropia de locuința victimei sale.

Potrivit anchetatorilor, Andrian Locovei și-ar fi premeditat fapta. În apărarea sa, bărbatul spune că totul a fost consimțit și a anunțat deja că atacă sentința dată de Judecătoria Oradea.

„Actul sexual a fost consimțit, totul a fost consimțit”, iar dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi și fără vreo dovadă că a fost un act sexual forțat". „Acuzația este extrem de gravă și voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund”, a spus Locovei pentru ebihoreanul.