Accidentul de schi al lui Michael Schumacher | Greșelile care au fost comise în ziua tragediei4Foto© observatornews.ro

Accidentul de schi al lui Michael Schumacher | Greșelile care au fost comise în ziua tragediei

, 7 știri, 36 vizualizări

Familia lui Michael Schumacher continuă să mențină secretă starea de sănătate a acestuia, el fiind îngrijit în continuare la domiciliul său din Gland, Elveția. La 29 decembrie se vor împlini zece ani de când pilotul german (54 de ani) a suferit un accident de schi pe pârtiile din stațiunea Méribel. Suferind un traumatism cranian și o hemoragie cerebrală, Schumacher a intrat în comă și a fost spitalizat, înainte de a reveni în vila sa de pe malul lacului Geneva câteva luni mai târziu.

Jean Todt, fostul său șef de la Scuderia Ferrari, continuă să îi facă vizite regulate prietenului său. Potrivit mai multor martori, Schumacher ar fi incapabil să comunice cu cei din jurul său.

"Michael (Schumacher) este prezent, așa că nu-mi lipsește. Nu mai este acel Michael care era înainte. Este diferit și este foarte bine îngrijit de soția și copiii săi care îl protejează. Viața lui este diferită și sunt privilegiat să pot împărtăși momente cu el", a comentat fostul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, într-un interviu acordat L'Equipe, înainte de a adăuga: "Nu mai este Michael pe care îl știam".