Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gătit pentru Michael Schumacher: “Multe VIP-uri au trecut pragul restaurantului meu”5Foto© libertatea.ro

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gătit pentru Michael Schumacher: “Multe VIP-uri au trecut pragul restaurantului meu”

, 5 știri, 13 vizualizări

Cu un puternic simț antreprenorial, implicat în mai multe business-uri horeca, Alexandru Sautner și-a început cariera în urmă cu 33 de ani, având un parcurs care l-a purtat, în șapte ani, de la spălatul vaselor în prima bucătărie în care a lucrat la propriul restaurant de succes, frecventat de VIP-uri.

„Drumul meu în bucătărie a început în 1991: spălam vase. Am trecut la pizza, apoi am lucrat ca bucătar în foarte multe restaurante. Am schimbat locurile, căutând cele mai bune restaurante care erau la vremea respectivă în Germania, în Stuttgart, tocmai ca să capăt experiență.

În top erau restaurantele italienești și mergeam de fiecare dată într-un nou loc fără să mă intereseze salariul oferit. Le spuneam că vreau să trecem întâi de perioada de probă, în care să demonstrez ce știu să fac, iar apoi să decidă.