Actor american cunoscut, găsit mort la două zile după ce a fost acuzat de violență domestică7Foto© observatornews.ro

Actor american cunoscut, găsit mort la două zile după ce a fost acuzat de violență domestică

, 7 știri, 36 vizualizări

Cole Brings Plenty, unul dintre tinerii actori în vogă, de pe Netflix, a fost găsit fără suflare într-o pădure. Actorul în vârstă de 27 de ani fusese dat dispărut. Ultima oară a fost văzut duminică, în urmă cu o săptămână, la volanul unei mașini, în Kansas. Acum, familia tânărului trece prin momente foarte grele, după ce a fost găsit decedat.

Cole Brings Plenty este actorul în vârstă de 27 de ani care a fost găsit fără suflare, într-o pădure. Unul dintre tinerii actori în vogă, de pe Netflix, fusese dat dispărut de o săptămână. Duminica trecută, pe 31 martie, a fost văzut ultima oară. Se deplasa pe un drum public din Kansas, la volanul unui Ford Explorer alb. Apoi, nu s-a mai știut absolut nimic de Cole. Vestea nefericită a venit acum, când tatăl său, Joe, a dezvăluit că băiatul lui a fost găsit mort.

Tânărul actor în vârstă de 27 de ani fusese dat dispărut în urmă cu o săptămână. În data de 31 martie 2024, Cole Brings Plenty era căutat de oamenii legii pentru o presupusă agresiune domestică. O femeie ar fi cerut ajutorul autorităților, la momentul respectiv, iar actorul de 27 de ani a luat-o la „goană”, atunci, luând o mașină și părăsind orașul.