Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani. Anul trecut a anunțat că suferă de Parkinson și se retrage din stand-up7Foto1Video© stirileprotv.ro

Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani. Anul trecut a anunțat că suferă de Parkinson și se retrage din stand-up

, 8 știri, 19 vizualizări

Richard Lewis, colegul lui Larry David în „Curb Your Enthusiasm” și îndrăgit comediant de stand-up, a murit la vârsta de 76 de ani, miercuri noapte, în locuința sa din Los Angeles, după ce a suferit un atac de cord, informează The Guardian.

Actorul a mărturisit anul trecut că suferă de boala Parkinson și că se retrage de pe scena de stand-up. În ciuda acestei retrageri parțiale, el a jucat în sezonul 12 al serialului Curb Your Enthusiasm, difuzat în prezent pe HBO.

„Richard și cu mine ne-am născut la trei zile diferență în același spital și pentru cea mai mare parte a vieții mele mi-a fost ca un frate”, a spus Larry David într-o declarație împărtășită de HBO. „Avea acea combinație rară de a fi cea mai amuzantă persoană și, de asemenea, cea mai dulce. Dar astăzi m-a făcut să plâng și pentru asta nu-l voi ierta niciodată” - a continuat el.