Agenția Națională Anti-Doping nu se pronunță în cazul Halep3Foto© stirileprotv.ro

Agenția Națională Anti-Doping nu se pronunță în cazul Halep

, 5 știri, 58 vizualizări

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) a precizat că nu are prerogative în procedura de gestionare a cazului jucătoarei de tenis Simona Halep și ”își rezervă dreptul de a nu se pronunța”.

”Înțelegem interesul major al mass-media și, totodată, al iubitorilor sportului din România, dar nu numai, însă, în această speță, ANAD nu are prerogative în procedura de gestionare a cazului, respectând cu strictețe jurisdicția tuturor entităților cu atribuții de gestionare a rezultatelor precum și toate drepturile garantate persoanelor care fac obiectul acestei proceduri”, precizează ANAD.

„Agenția Națională Anti-Doping își rezervă dreptul de a nu se pronunța pe acest caz, aflat în curs de desfășurare, conformându-se astfel rigorilor de comunicare publică prevăzute în Codul Mondial Antidoping și în Standardul internațional de gestionare a rezultatelor. În această etapă a procesului, întreaga comunicare este gestionată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului”, a declarat președintele Agenției Naționale Anti-Doping, Ștefan Rohnean.