Anamaria Prodan a mărturisit că vrea să adopte un copil4Foto© bzi.ro

Anamaria Prodan a mărturisit că vrea să adopte un copil

, 5 știri, 39 vizualizări

Dezvăluire bombă în cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Celebra impresară a mărturisit că se gândește serios să adopte un copil care se naște fără nicio șansă, într-o țară precum Somalia. În timpul unei discuții ce avea loc în fața camerelor, Anamaria Prodan a aruncat bomba! Nimeni nu se aștepta! Impresara a dezvăluit că ar vrea să adopte un copil defavorizat și să-l crească, de mic, în propria casă. Sau, în fine, în propriile case. Nu e un secret că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au locuințe peste tot prin lume!

Impresara a precizat că nu este de acord să trimită bani și astfel, cumva, să-l crească la distanță. Ar prefera să-l aibă la pieptul ei și să-l vadă crescând, ca pe proprii copii.

„Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul”, a dezvăluit Anamaria Prodan.