Anamaria Prodan revine în televiziune! Un nou reality show despre viața impresarei începe din februarie6Foto© a1.ro

Anamaria Prodan revine în televiziune! Un nou reality show despre viața impresarei începe din februarie

, 6 știri, 15 vizualizări

Copiii și prietenii apropiați îi vor fi alături acesteia pe toată durata filmărilor, care se vor desfășura pe mai multe continente. Atmosfera generală va fi și de această dată un amestec perfect omogen de umor și dramă, telespectatorii având ocazia să o urmărească pe protagonistă atât în postura de mamă, cât și în cea de femeie de afaceri.

„Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulți ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea față de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituția căsătoriei și în familie.

Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viața mea și a copiilor mei și am luat hotărârea să încep o nouă viață, mi-am dorit să fac asta și în mod public și să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca și alte femei să înțeleagă că lupta pentru a-ți salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită. Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viața, viață pe care suntem obligați să o trăim superb și mai ales demn!