Laurențiu Reghecampf a postat imagini cu Corina Caciuc, gravidă a doua oară, chiar în ziua în ziua procesului cu Anamaria Prodan4Foto© cancan.ro

Laurențiu Reghecampf a postat imagini cu Corina Caciuc, gravidă a doua oară, chiar în ziua în ziua procesului cu Anamaria Prodan

, 5 știri, 15 vizualizări

Laurențiu Reghecampf a postat câteva imagini cu Corina Caciuc, gravidă a doua oară, chiar în ziua în care iubita lui a lipsit de la Judecătoria Buftea, acolo unde trebuia să se vadă azi cu Anamaria Prodan, în procesul pe care i l-a intentat. Avocata Corinei Caciuc a motivat că iubita lui Reghe este plecată din țară și de aceea nu a putut ajunge la termenul de judecată, însă Anamaria Prodan nu a crezut această scuză.

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații foarte acide astăzi, enervată că iubita lui Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la Judecătoria Buftea. Impresara nu a crezut scuza invocată de avocata Corinei Caciuc, însă ulterior Reghe a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare care să ateste că iubita lui e gravidă și nici nu se află în România.

Corina Caciuc nu s-a afișat prea des de când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, însă astăzi Laurențiu Reghecampf a făcut publice mai multe imagini cu partenera lui. Fotografiile vin să susțină faptul că aceasta este gravidă și nu se află în țară, acesta fiind motivul pentru care nu s-a prezentat astăzi la Judecătoria Buftea.