Anchetă la Aeroportul din Maramureș, după ce o șefă de birou a reclamat că a fost violată de un subaltern după o petrecere de 8 martie5Foto© stirileprotv.ro

Anchetă la Aeroportul din Maramureș, după ce o șefă de birou a reclamat că a fost violată de un subaltern după o petrecere de 8 martie

, 7 știri, 72 vizualizări

Ancheta în acest caz a început după o petrecere de 8 martie, la care au participat toți angajații Aeroportului Internațional Maramureș. După ce aceasta s-a încheiat, circa 8-9 angajați au continuat cheful într-un club din Baia Mare. Acolo, o șefă de birou a acuzat că a fost violată de un subaltern, potrivit Vasile Dale.

Femeia a depus a doua zi sesizare la Poliția din Baia Mare, unde a povestit că a întreținut raporturi sexuale fără ca ea să fie de acord. De asemenea, ea s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru a fi examinată și a primi certificat medico-legal.

Femeii i s-au recoltat probe de sânge, iar rezultatele toxicologice au indicat faptul că în sânge femeia avea doar alcool.