Andreea Bălan, de nerecunoscut după ultima schimbare de look. Cum arată artista roșcată4Foto© a1.ro

Andreea Bălan, de nerecunoscut după ultima schimbare de look. Cum arată artista roșcată

, 4 știri, 35 vizualizări

Show-ul transformărilor totale și totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, „Te cunosc de undeva!”, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sâmbăta aceasta, de la 20.00. Printre cei cuprinși de magia transformărilor se va număra de această dată și juratul Andreea Bălan, care a hotărât să îi surprindă pe telespectatori cu o schimbare de look, chiar la premiera transforming show-ului.

„Am așteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare «Te cunosc de undeva!». Și pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă «transform» și eu puțin, așa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, juratul care punctează coregrafia.

Pe rețelele de socializare, vedeta a încărcat mai multe fotografii cu noul look și a primit o mulțime de complimente din partea fanilor. Schimbarea de look a Andreei Bălan este temporară, pentru că a apelat la o perucă. Toată lumea știe că artista se schimbă în timp-record la concertele pe care le are și că face spectacol de fiecare dată când se află pe scenă.