Anunțul meteorologilor la Iași. Vreme închisă cu temperaturi în scădere.7Foto© bzi.ro

Anunțul meteorologilor la Iași. Vreme închisă cu temperaturi în scădere.

, 12 știri, 18 vizualizări

VREMEA. Iarna care bate la ușă se anunță bogată în zăpadă și nu sunt excluse episoadele de vreme severă, precum ger, viscol și ninsori abundente, a declarat, vineri, Florinela Georgescu, director executiv al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

VREMEA. Lapovița și uneori ninsoarea pot apărea la sfârșitul lunii noiembrie, spun specialiștii în meteorologie care prognozează vreme extremă cu ger, viscol  puternic și căderi masive de zăpadă în România.

VREMEA. "Serviciile meteorologice care furnizează estimări pe durată lungă arată posibilitatea ca pentru cele trei luni de iarnă - decembrie, ianuarie, februarie - regimul mediu al temperaturilor în zona noastră a Europei să fie mai ridicat decât media, iar regimul precipitațiilor să fie apropiat de norme sau ușor deficitar. Altfel spus, să avem o vreme, în media a trei luni, mai caldă decât normal și cu precipitații în limitele normale sau ușor deficitare", a declarat Florinela Georgescu, director executiv al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), într-o intervenție la România TV.