Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din București2Foto© agerpres.ro

Asian Food Fest, de vineri până duminică, în Parcul Titan din București

, 4 știri, 4 vizualizări

Preparate japoneze, chinezești, coreene, turcești, thailandeze, indiene, libaneze și siriene și un mix de muzică live, DJ, spectacole de dans, ateliere de inspirație asiatică și demonstrații de gătit sunt oferta primei ediții a Asian Food Fest, care va avea loc de vineri până duminică în Parcul Titan din București, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Prima zi a evenimentului oferă posibilitatea întâlnirii cu Ansamblul de balet Arabesque, cu dansuri tradiționale coreeane, începând cu ora 18,00. Seara continuă cu un DJ set cu ritmuri asiatice, urmat de un recital al artiștilor turci Deniz Cem și Serkan, solist român de origine turcă.

Sâmbătă, programul începe cu o demonstrație de arte marțiale coreene cu micii elevi ai școlii Taekwondo Lifestyle, dar se și cântă și se dansează K-pop cu artiștii aduși de Sarang Hangug și Dance Prestige. Iar Studioul de dansuri Elmas îi invită pe spectatori să se miște pe ritmuri orientale. După-amiaza este pentru degustări și relaxare cu muzică de Sașa Liviu Stoianovici, care mai apoi își aduce colegii din trupa Balkan Taksim pentru un amestec exploziv de folclor din Balcani și muzică electronică.