Balaj reacționează după ce Ioniță și-a schimbat declarația în cazul de dopaj de la Astra: „Mi-a mărturisit că ceea ce a declarat e real”2Foto© bzi.ro

Balaj reacționează după ce Ioniță și-a schimbat declarația în cazul de dopaj de la Astra: „Mi-a mărturisit că ceea ce a declarat e real”

, 5 știri, 86 vizualizări

Răstunare de situație în cazul de dopaj de la Astra. Alex Ioniță, unul dintre cei vizați de ancheta ANAD, și-a retras declarația făcută în ianuarie 2021 și a depus o altă mărturie la dosar. Ioniță II susține că prima declarație a fost dată „în urma unei presiuni enorme” și a scris ce i-au dictat oficialii ANAD. Ioniță și-a retras, marți noapte, declarația făcută în ianuarie 2021.

Fotbalistul e suspendat provizoriu după ce a fololist o metodă interzisă de vitaminizare, intravenoasă. Gestul lui Ioniță de a-și retrage plângerea a venit după ce fotbalistul s-a gândit mai bine și a trimis Comisiei de Audiere o nouă declarație în care susține că mărturia sa a fost dată după ce a fost supus unei presiuni foarte mari de către oficialii ANAD.

Mai mult, fotbalistul Astrei a susținut, conform sursei citate, că mai multe dintre cuvintele din declarația sa au fost dictate de cei de la Agenția Națională Antidoping.