Bărbat atacat de urs la Vidra, județul Vrancea2Foto© antena3.ro

Bărbat atacat de urs la Vidra, județul Vrancea

, 6 știri, 23 vizualizări

"Miercuri seara, la ora 20,37, ISU Vrancea a emis un mesaj RO-ALERT către locuitorii satului Viișoara, comuna Vidra, prin care a fost semnalată prezența unui urs în zonă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

În cursul serii de miercuri, la numărul unic de urgență 112 a fost sesizat faptul că un bărbat care păzea o cireadă de vite la marginea unei păduri situate la limita dintre comunele Vidra și Vizantea a fost atacat de un urs. La fața locului s-au deplasat echipaje ale serviciului de ambulanță care au acordat primul ajutor bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la spital. De asemenea, în zonă se află și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei pentru a cerceta împrejurimile.

"Incidentul s-a produs într-o zonă izolată din comuna Vidra, la limita cu Vizantea. Un alt bărbat, care a văzut ce s-a întâmplat, a sunat imediat la 112. Animalul ar fi plecat deja de la locul unde a avut loc atacul", a declarat primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie.