Bărbat condamnat, dat în urmărire națională după ce a fost arestat la domiciliu | Legătura lui cu judecătoarea care se droga3Foto© stirileprotv.ro

Bărbat condamnat, dat în urmărire națională după ce a fost arestat la domiciliu | Legătura lui cu judecătoarea care se droga

, 6 știri, 25 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuți este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu la scurt timp după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava.

Potrivit IPJ, bărbatul a fost plasat, pe 25 aprilie, în arest la domiciliu, după ce timp de șase luni s-a aflat în arest preventiv pentru fapte asociate traficului și consumului de droguri. În cursul dimineții de vineri, polițiștii au efectuat verificări la domiciliul acestuia, confirmând respectarea măsurilor impuse.

Cinci ore mai târziu, Tribunalul Suceava l-a condamnat pe bărbat la patru ani de închisoare într-un alt dosar penal, iar când s-au deplasat la locuința acestuia pentru a-l ridica, nu l-au mai găsit.